Picknick

Picknick

Tegenover Bairro Alto ligt een heerlijk groen stadsparkje, in het midden van de stad maar toch verscholen achter de historische panden. Met mooi weer is dit de beste plek om te picknicken. Heerlijk genieten van de zon en rust om je heen.

Bij ons aan de bar kun jij jouw bestelling doen. Je kunt alles, ja echt alles, het parkje mee innemen. Wij doen jouw bestelling in een picknickmandje en je krijgt een kleedje van ons mee. Hoe het dan precies werkt? Als je jouw bestelling hebt gedaan geven wij je een nummertje mee. Buiten staat een nummerteller en wanneer jouw nummertje hierop verschijnt staat het gevulde mandje buiten voor je klaar. Het wachten op je bestelling doe je in de zon op je picknickkleedje.

Ook kun je ervoor kiezen om je mandje mee te nemen naar het Waalstrand, je achtertuin of waar jij maar wilt. Het is wel de bedoeling dat je het kleedje en het mandje weer voor sluitingstijd terug brengt.

P.S. Reserveren is niet nodig. Maar wil je met een grote groep komen picknicken? Dán vinden wij het wel fijn als je het ons wat eerder laat weten. Stuur een mail of kom even langs en wij zorgen dat alles perfect wordt geregeld.