MIND YOUR OWN BUSINESS – (pilot)seminar

Met alle prikkels om ons heen is het lastig om (als ondernemer) jouw unieke zelf te blijven. Er gebeurt veel: we voelen een druk om te presteren, willen niet achterblijven, moeten mee met de tijd, willen iets bereiken maar hebben ook nog het meest waardevolle: een sociaal leven. Hoé vind je die juiste balans, houd je rust en maak je gebruik van jouw exclusiviteit? It’s time to MIND YOUR OWN BUSINESS.

Door op de juiste momenten meer in jezelf te keren, letterlijk op adem te komen en te focussen zul je zien dat dit positieve invloed heeft op jou als (startende) ondernemer: meer rust, meer exclusiviteit en meer verbondenheid met jezelf. Je zult tot creatieve ideeën komen en weet door de juiste stappen te nemen dit te implementeren in je onderneming.

MIND YOUR OWN BUSINESS is het eerste (pilot)seminar dat georganiseerd zal worden bij creative workspace Bairro’s Buro. Op 16 februari maak je kennis met Ademcoach Theresia en Creative Brand Designer Lynn. Twee totaal verschillende werelden die toch heel dicht bij elkaar staan.

Wat kan ik verwachten?

Als ondernemer ben je vaak zelf verantwoordelijk voor de rust en het maken van de juiste keuzes die passen bij wie jij bent als persoon. Theresia neemt je met de juiste ademhaling tools mee in hoe je deze rust voor jezelf kunt creëren en makkelijk dichter naar je kern kunt bewegen. Vervolgens ga je met Lynn aan de slag om dat wat er in de ademhaling werd ervaren te vertalen naar input voor jou merkverhaal. Ze laat je zien hoeveel creatieve ideeën wij al in onszelf hebben: zonder om ons heen te kijken.

Dit is voor jou herkenbaar:

  • je bent de hele dag aan het denken, je gedachten komen niet tot stilstand.

  • je hebt het gevoel dat het leven jou leeft, in plaats van andersom.

  • je vind het lastig om zelf keuzes te maken, en kijkt daarom vaak om je heen.

  • je zit vol ideeën maar weet niet waar je moet beginnen.

  • door alle prikkels om je heen vind je het lastig dicht bij jouw behoeftes te blijven.

  • je hebt het idee dat je pas mag ontspannen als je iets bereikt.

Over Lynn – Atelier anoë

Lynn Vullings is eigenaresse van brand en design studio Atelier Anoë. Anoë vertaalt zich naar ‘A new way’  en staat voor de weg die iemand inslaat die uniek bij diegene past.

‘’Waarom doe jij wat je doet? Dit duidelijk weten en voelen is de kracht van impactful branding. Jouw verhaal zo over brengen dat het mensen raakt. Dit kan alleen door dicht bij jezelf te staan. Vanuit deze plek maak je de juiste en passende keuzes voor je bedrijf kunt maken zonder afgeleid te worden door je omgeving.’’  – Lynn 

Dat is niet altijd makkelijk: er is ruis, afleiding, veel vergelijkend materiaal. Maar ook onzekerheid, twijfel, niet weten waar te beginnen en het kwijtraken van overzicht: onderwerpen waar veel ondernemers over praten als ze bij Atelier Anoë terecht komen.

Lynn helpt deze ondernemers de vertaalslag te maken van wie ze zijn en wat ze doen naar een passend merkverhaal en ontwerp zodat zij zich trots en aligned voelen met dat wat ze uitdragen.

Over Theresia – soul toch studio

Theresia is eigenaresse van Soul Touch Studio: door individuele ademcoaching, massages, ademcikels en workshops/training helpt zij jou op weg naar een leven vol aanwezigheid, ontspanning en verbinding.

“Door de kwaliteit van je adem te veranderen, verander je ook de kwaliteit van je leven. Want alles wat je zoekt vind je binnen jezelf, juist door wat minder om je heen te kijken. Creativiteit uit jezelf halen geeft je daarnaast ook ontspanning, het helpt je om je eigen leven te leiden: iets waarvoor ondernemers ondernemer zijn geworden.” – Theresia

Door middel van ademhalingstechnieken helpt Theresia je in een andere staat van bewustzijn te brengen, dit geeft je heldere inzichten in oude patronen en brengt je in contact met fysieke inspanning en emoties. Het leert je aanwezig te zijn met alles wat er in het lichaam opkomt, zonder te bedenken hoe je je voelt of te vluchten in verhalen over je sensaties. Je leert onvoorwaardelijk te voelen wat er in je beweegt: en dat helpt je bij het creëren bij iets wat alleen jij kan.

15,00

MIND

Op voorraad