Workspaces

Kom je in je eentje naar Buro voor een productieve werkdag of kom je samen met je collega om te brainstormen over nieuwe concepten. Het kan allemaal bij Buro. Via het reserveringssysteem kan je zelf een tafel uitkiezen, precies naar jouw wens. Hieronder vind je een korte beschrijving van de plekken die wij aanbieden zodat je een tafel kan kiezen die helemaal aan jouw behoefte voldoet.Window seat

Window seat

De window seat is een heerlijke tafel in het raam waar je alleen of samen met een vriend(in) of collega aan het werk kan. Door de natuurlijke lichtinval van buiten is het een fijne plek waar je geïnspireerd wordt en gemotiveerd aan het werk kan.

1-2 personen

Reserveren

Window seat


Fully focus

 

Fully focus table

De Fully Focus table is de perfecte tafel voor een productieve dag! De tafel is gericht naar de muur waardoor je je optimaal kan focussen. Boven je tafel heb je handige plankjes waar je je spulletjes kan opbergen.

1 persoon

Reserveren

 WSofa & Study

Sofa & Study table

De Sofa & Study table is de perfecte plek waar je ongestoord aan het werk kan. Door de banken is het een mega comfortabele plek om te werken. Aan de andere kant van de tafel staat ook een fijne stoel zodat je samen met je vriend(in) of collega aan het werk kan.

1-2 personen

Reserveren

WSofa & Study

Brainstorm desk

Brainstorm desk

De brainstorm desk is de perfecte plek voor een brainstormsessie met jouw collega. Daarnaast is het ook fijn om rustig met een koffietje en laptop aan het werk te gaan.

1-4 personen
ReserverenWith a view

Bar tables with a view

Deze tafels hebben vanuit de vide een prachtig uitzicht op het parkje. Het zijn hoge tafels waar je gemotiveerd aan het werk kan en geïnspireerd wordt door de fijne werkomgeving.

1 persoon

Reserveren

With a view


Sofa & study

 

Sofa & Study table 1st floor

Deze Sofa & Study tables zijn aan de achterkant van de vide. De Sofa & Study table is de perfecte plek waar je ongestoord aan het werk kan. Door de banken is het een mega comfortabele plek om te werken.

1 persoon

Reserveren