undefined

 

Workspaces

Kom je in je eentje naar Buro voor een productieve werkdag of kom je samen met je collega om te brainstormen over nieuwe concepten. Het kan allemaal bij Buro.

 


undefined

Window seat

 

undefined

Window seat

De window seat is een heerlijke tafel in het raam waar je alleen of samen met een vriend(in) of collega aan het werk kan. Door de natuurlijke lichtinval van buiten is het een fijne plek waar je geïnspireerd wordt en gemotiveerd aan het werk kan.

1-2 personen

Window seat

 


undefined

Fully focus

 

 

Fully focus table

De Fully Focus table is de perfecte tafel voor een productieve dag! De tafel is gericht naar de muur waardoor je je optimaal kan focussen. Boven je tafel heb je handige plankjes waar je je spulletjes kan opbergen.

 

 

 


undefined

WSofa & Study

 

undefined

Sofa & Study table

De Sofa & Study table is de perfecte plek waar je ongestoord aan het werk kan. Door de banken is het een mega comfortabele plek om te werken. Aan de andere kant van de tafel staat ook een fijne stoel zodat je samen met je vriend(in) of collega aan het werk kan.

1-2 personen

WSofa & Study

 


undefined

Brainstorm desk

 

Brainstorm desk

De brainstorm desk is de perfecte plek voor een brainstormsessie met jouw collega. Daarnaast is het ook fijn om rustig met een koffietje en laptop aan het werk te gaan.

1-4 personen

 


undefined

With a view

 

undefined

Bar tables with a view

Deze tafels hebben vanuit de vide een prachtig uitzicht op het parkje. Het zijn hoge tafels waar je gemotiveerd aan het werk kan en geïnspireerd wordt door de fijne werkomgeving.

1 persoon

With a view

 


undefined

Sofa & study

 

 

Sofa & Study table 1st floor

Deze Sofa & Study tables zijn aan de achterkant van de vide. De Sofa & Study table is de perfecte plek waar je ongestoord aan het werk kan. Door de banken is het een mega comfortabele plek om te werken.

1 persoon